Stal De Boswal


Stal De Boswal is een gezellige pensioenstalling welke is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Drents Friese Wold.

Pensionstalling en weidegang
U bent met uw eigen paard of pony van harte welkom.
We bieden uw paard of pony een ruime box en weidegang.
De volgende opties zijn mogelijk :  

Volpension

De stalling van uw eigen paard of pony wordt volledig door ons verzorgd. De kosten van voer (incl. ma.x 2 kg brok), stalbedekking en het uitmesten van de stal zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten voor hoefsmid, veearts en aanvullende zaken zijn voor eigen rekening. U kunt gebruik maken van onze rijbanen ( binnen en buiten ) wanneer deze niet in gebruik zijn voor lessen. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

Tijdelijk pension: Paard of pony mee op vakantie

Wanneer u in de prachtige omgeving van het Drents Friese Wold op vakantie bent kunt u uw eigen paard en/of pony meenemen om prachtige ritten te maken in het Drents Friese Wold. U kunt bij ons terecht voor stalling en weidegang. De kosten van voer (incl max. 2 kg brok), stalbedekking en het uitmesten van de stal zijn inbegrepen. U kunt gebruik maken van onze rijbanen (binnen en buiten) wanneer deze niet in gebruik zijn voor lessen. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u graag vrijblijvend komen kijken ?
Dat kan natuurlijk, neem dan contact op met Heidi Edens ( 06 21 812534 ) 
of via email ( staldeboswal@gmail.com ).

De koffie staat klaar !