Stal De Boswal


Stal De Boswal is een gezellige pensionstalling welke is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Drents Friese Wold.

Pensionstalling en weidegang
U bent met uw eigen paard of pony van harte welkom. We bieden uw paard of pony een ruime box en weidegang. De volgende opties zijn mogelijk :  

Zelf-service stal
Wij bieden zelf-service stallen aan waarbij iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar paard of pony. De verzorging wordt gezamenlijk gedaan door de huurders in de vorm van een 'poule'. In toerbeurten zetten de mensen zelf de paarden buiten en binnen en geven de paarden eten. Ons motto is: met elkaar en voor elkaar.

De kosten voor hoefsmid, veearts en aanvullende zaken zijn voor eigen rekening. U kunt gebruik maken van onze rijbanen ( binnen en buiten ) wanneer deze niet in gebruik zijn. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

Tijdelijk pension: Paard of pony mee op vakantie
Wanneer u in de prachtige omgeving van het Drents Friese Wold op vakantie bent kunt u uw eigen paard en/of pony meenemen om prachtige ritten te maken in het Drents Friese Wold. U kunt bij ons terecht voor stalling en weidegang. U kunt gebruik maken van onze rijbanen (binnen en buiten) wanneer deze niet in gebruik zijn. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u graag vrijblijvend komen kijken ?
Dat kan natuurlijk, neem dan contact met ons op via email (staldeboswal@gmail.com).

De koffie staat klaar !