Stal De Boswal


Stal De Boswal is een gezellige pensionstalling gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Drents Friese Wold. Ons motto is: met elkaar en voor elkaar.

U bent met uw eigen paard of pony van harte welkom. We bieden uw paard of pony een ruime box en weidegang. De volgende opties zijn mogelijk :  

Zelfservice-stal
Wij bieden zelfservice-stallen aan waarbij iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar paard of pony. De verzorging wordt gezamenlijk gedaan door de huurders in de vorm van een 'poule'. In toerbeurten zetten de mensen zelf de paarden binnen en buiten en geven de paarden eten.

De paarden worden in de ochtend gevoerd en buiten gezet in paddock of weiland. De paarden staan in groepsverband buiten. Het binnen en buiten zetten doen we in poulevorm, net als de laatste voerronde. Er is een vast rooster voor doordeweeks en in de weekenden wordt er gerouleerd.

Je mest je eigen stal uit, maar onderling kun je afspreken om elkaar te helpen. 

Ons motto is: met elkaar en voor elkaar.

Kosten zelfservice-stal

  • De kale stalhuur van een stal is 145 euro per maand.
  • De kosten voor hooi ligt zo rond de 55 euro per maand en voor stalstrooisel rond de 35 euro. Dit varieert met de prijzen op de markt en het verbruik.

De kosten voor hoefsmid, veearts en aanvullende zaken zijn voor eigen rekening. U kunt gebruik maken van onze rijbanen ( binnen en buiten ) wanneer deze niet in gebruik zijn. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

Tijdelijk pension: paard of pony mee op vakantie
Wanneer u in de prachtige omgeving van het Drents Friese Wold op vakantie bent kunt u uw eigen paard en/of pony meenemen om prachtige ritten te maken in het Drents Friese Wold. U kunt bij ons terecht voor stalling en weidegang. U kunt gebruik maken van onze rijbanen (binnen en buiten) wanneer deze niet in gebruik zijn. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u graag vrijblijvend komen kijken ?
Dat kan natuurlijk, neem dan contact met ons op via email (staldeboswal@gmail.com).

De koffie staat klaar!

 


Stal De Boswal, Jannes Brugginkweg 6, 9423 TC  Hoogersmilde
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin